KMC

Прикажи:
Подреди по:
ЛИНК ЗА СПОЈУВАЊЕ НА ЛАНЕЦ  СРАМ ШИМАНО ЗА 10 БРЗИНИ..
490 ден

ЛИНК ЗА СПОЈУВАЊЕ НА ЛАНЕЦ  СРАМ ШИМАНО ЗА 11 БРЗИНИ..
490 ден

ЛИНК ЗА СПОЈУВАЊЕ НА ЛАНЕЦ  СРАМ ШИМАНО 7 ИЛИ 8 БРЗИНИ..
350 ден

ЛИНК ЗА СПОЈУВАЊЕ НА ЛАНЕЦ  СРАМ ШИМАНО 9 БРЗИНИ..
350 ден

Модел: KMC Z7 За 7 брзини 1/2"-3/32" Број на линкови: 114 брза спојка Ширина: 7.3mm H..
590 ден

Модел: KMC Z9 Hi-Performance За 9 брзини 1/2"-3/32" линкови: 114 брза спојка Ширина..
790 ден

Модел: KMC Z9 Hi-Performance За 9 брзини 1/2"-11/128" линкови: 116 брза спојка Ширина..
1.490 ден

ЛАНЕЦ ЗА СИТЕ ЗАПЧАНИЦИ СО СЕДУМ БРЗИНИ..
350 ден

ЛАНЕЦ ЗА СИТЕ КАСЕТНИ  ЗАПЧАНИЦИ СО 7 БРЗИНИ..
400 ден

Loading...
Loading...
Loading...