Ресетирај
Цена
Брендови
Залиха

Калници

: MTB Sport / Recreational : Fits 26?, 27.5? and 29? wheels Fits Tubes: 16 to 35 mm interior headt..
590 ден
..
890 ден
За обем на тркало 26", 27.5" и 29"..
1.190 ден
За тркало со обем 26" и 28"..
790 ден
Состав - ПВЦ Лесен за монтажа (tool free) Димензија на тркало: 28"..
890 ден
..
490 ден
Состав - ПВЦ Лесен за монтажа (tool free) Се монтира на рам и одговара за сите типови на велосипед..
390 ден
..
390 ден
Loading...
Loading...
Loading...