Ресетирај
Цена
Брендови
Залиха

Менувачи

SHIMANO DEORE FD-M610/615 34.9  TOP SWING..
1.510 ден
SHIMANO FD-M675 SLX 34,9  TOP SWING..
1.800 ден
За сите 6 и 7 брзински касети  и одговара скоро на сите рамки..
550 ден
..
2.290 ден
..
1.790 ден
..
1.990 ден
..
1.790 ден
· compatible with 9-speed, long cage · Shimano Shadow RD-Design · 2 Teflon coated connection pins ..
3.690 ден
..
4.290 ден
..
5.390 ден
..
890 ден
..
1.990 ден
Loading...
Loading...
Loading...