Ресетирај
Цена
Брендови
Залиха

Ланци

ЛИНК ЗА СПОЈУВАЊЕ НА ЛАНЕЦ  СРАМ ШИМАНО ЗА 10 БРЗИНИ..
490 ден
ЛИНК ЗА СПОЈУВАЊЕ НА ЛАНЕЦ  СРАМ ШИМАНО ЗА 11 БРЗИНИ..
490 ден
ЛИНК ЗА СПОЈУВАЊЕ НА ЛАНЕЦ  СРАМ ШИМАНО 7 ИЛИ 8 БРЗИНИ..
350 ден
ЛИНК ЗА СПОЈУВАЊЕ НА ЛАНЕЦ  СРАМ ШИМАНО 9 БРЗИНИ..
350 ден
Модел: KMC Z7 За 7 брзини 1/2"-3/32" Број на линкови: 114 брза спојка Ширина: 7.3mm H..
590 ден
Модел: KMC Z9 Hi-Performance За 9 брзини 1/2"-3/32" линкови: 114 брза спојка Ширина..
790 ден
Модел: KMC Z9 Hi-Performance За 9 брзини 1/2"-11/128" линкови: 116 брза спојка Ширина..
1.490 ден
..
1.800 ден
..
790 ден
LANEC ZA  9FAZ  SHIMANO..
1.600 ден
..
1.800 ден
..
2.890 ден
Loading...
Loading...
Loading...