Ресетирај
Цена
Брендови
Залиха

Касети

11-28T 11-32T..
990 ден
Редослед на забци: 11-13-15-17-20-23-26-30-34..
1.790 ден
..
1.390 ден
..
3.490 ден
CS-M4100-10 DEORE 10-SPEED  11-13-15-18-21-24-28-32-37-42T..
3.690 ден
SHIMANO SLX CS-M7000 11 SPEED 11-13-15-17-19-21-24-28-32-37-46T..
7.190 ден
..
790 ден
..
790 ден
..
8.090 ден
SHIMANO SC-HG31 9SP. 11-34T..
990 ден
..
1.990 ден
Loading...
Loading...
Loading...