Ресетирај
Цена
Категории
Брендови
Димензија на Тркало
Залиха

Делови и Компоненти

AVID G3 CENTERLOCK 185мм Ротор..
2.250 ден
  -ОРГАНСКИ  СОСТАВ - ПАКНОВИ ЗА ДИСК КОЧНИЦИ HAYES механички и хидраулични   -ОР..
550 ден
  -ОРГАНСКИ  СОСТАВ - ПАКНОВИ ЗА ДИСК КОЧНИЦИ  MAGURA LOUIUSE/CLARA 2000..
550 ден
  -ОРГАНСКИ  СОСТАВ - ПАКНОВИ ЗА ДИСК  TEKTRO механички и хидраулични..
550 ден
  -ОРГАНСКИ  СОСТАВ - ПАКНОВИ ЗА ДИСК КОЧНИЦИ  AVID BB7,JUICY 3,5,7 ..
550 ден
  -ОРГАНСКИ  СОСТАВ - ПАКНОВИ ЗА ДИСК КОЧНИЦИ  SUNTOUR DB XCC-MC..
550 ден
  -ОРГАНСКИ  СОСТАВ - КОМПАТИБИЛНИ  СО Promax ДСК-400 - ДСК 601J XNINE..
550 ден
  -ОРГАНСКИ  СОСТАВ - КОМПАТИБИЛНИ  СО  FORMULA  MEGA , ONE,.......
550 ден
  -ОРГАНСКИ  СОСТАВ - КОМПАТИБИЛНИ  СО AVID ELIXIR..
550 ден
  -ОРГАНСКИ  СОСТАВ - КОМПАТИБИЛНИ  СО AVID BB5  I PROMAX..
550 ден
Димензии: 700X35c  (622-35)..
2.500 ден
CROSS King   27.5"  2.30/ 2.40..
1.600 ден
Loading...
Loading...
Loading...