Сервис

Работно време
ПОН-ПЕТ  12:00-18:00ч
СЕРВИСОТ РАБОТИ НА ПРИНЦИП НА ЗАКАЖУВАЊЕ
ЗА ДА ЗАКАЖЕТЕ ЈАВЕТЕ СЕ НА 02/3227-776
Ценовник на сервисни услуги 
КОМПЛЕТЕН СЕРВИС 1600 ден.
ОСНОВЕН СЕРВИС 800 ден.
ЗАМЕНА НА ГАРНИТУРА 250 ден.
ЗАМЕНА НА ПОГОН 300 ден.
ЗАМЕНА НА ЖИЦА И ЦЕНТРИРАЊЕ 200 ден.
ЦЕНТРИРАЊЕ НА БАНДАЖ 200 ден.
ЗАМЕНА НА ЗАБЧАНИК 200 ден.
ЗАМЕНА НА КОЛ ЗА СЕДЛО 200 ден.
ЗАМЕНА НА КОЧ. ПО ТРКАЛО 300 ден.
ЗАМЕНА НА МЕНУВАЧ 300 ден.
ЗАМЕНА НА ПАК. ПО ТРКАЛО 200 ден.
СОСТАВУВАЊЕ НА ВЕЛОСИПЕД 3000 ден.
ЗАМЕНА НА ГЛИЦЕРИН ПО ТРКАЛО 600 ден.
ЗАМЕНА НА СЕДЛО 200 ден.
РАБОТНА РАКА ЕДЕН ЧАС 1000 ден.
ЗАМЕНА НА ПЕДАЛИ 150 ден.
ЗАМЕНА НА РАЧКИ ЗА КОЧНИЦИ 300 ден.
ЗАМЕНА НА САЈЛА 200 ден.
ЗАМЕНА НА СТЕМ 250 ден.
МОНТАЖА НА ВИЛУШКА 600 ден.
МОНТАЖА НА КИЛОМЕТРАЖА 200 ден.
НУЛТИ СЕРВИС НА ВЕЛОСИПЕД 900 ден.
ЗАМЕНА ДЕЛ. РАМ НА РАМ 2500 ден.
ПЛЕТЕЊЕ НА ТРКАЛО 600 ден.
ПОДЕСУВАЊЕ НА БРЗИНИ 400 ден.
ПОДЕСУВАЊЕ КОЧНИЦА ПО ТРКАЛО 100 ден.
ЗАМЕНА НА ОСОВИНА 300 ден.
ПРОМЕНА НА ВНАТРЕШНА/НАДВОРЕШНА ГУМА 100 ден.
ЧУВАЊЕ НА ВЕЛОСИПЕД ОД ДЕН 100 ден.
Loading...
Loading...
Loading...