POLAR 2018/19

Прикажи:
Подреди по:
    POLAR APACHE     Големина на рам:  M (44cm) / L (48cm) / XL (52cm) ..
15.900 ден

    POLAR APACHE DISK         Големина на тркала / Број на брзини:..
18.900 ден

POLAR ATHENA Големина на тркало/Број на брзини: 700C / 21 Рам: ALUMINUM 6061 Вилушка: ZOOM ..
21.900 ден

POLAR BLIZZARD FS DISK Големина на тркало/број на брзини: 26''/21 Рам: ALUMINUM 6061 Аморти..
18.900 ден

POLAR EVEREST FS DISC Големина на тркала/Број на брзини: 26''/18 Рам: HI TEN ЧЕЛИК Вилушка..
13.900 ден

Големина на рам: L (50cm) / XL (53cm) Големина на тркала / Број н..
22.900 ден

Големина на рам: L (50cm) / XL (53cm) Големина на тркала / Број н..
22.900 ден

FORESTER PRO MAN Големина на тркала/Број на брзини: 28" / 24 Рам: ALUMINUM Вилушка: SUNTOU..
31.900 ден

POLAR GRAZIA 6S 28" Големина на тркала/Број на брзини: 28..
15.900 ден

POLAR ATHENA Големина на тркало/Број на брзини: 700C / 21 Рам: ALUMINUM 6061 Вилушка: ZOOM ..
21.900 ден

Рам: Челичен Вилушка: Челична/ Фиксна Рачки за кочници: Челична/ ПВЦ Кочница предна: В-..
7.500 ден

Рам: Челичен Вилушка: Челична/ Фиксна Рачки за кочници: Челична/ ПВЦ Кочница предна: В-Бреј..
7.500 ден

Loading...
Loading...
Loading...