Alpina

Прикажи:
Подреди по:
ALPINA BLIZZARD     Големина на тркала / Број на брзини..
16.500 ден

Големина на рам:    18" (45cm) Големина на тркала :    26" Рам: ..
11.900 ден

Големина на рам:    18" (45cm) Големина на тркала :..
15.900 ден

ALPINA BLIZZARD     Големина на тркала / Број на брзини..
16.500 ден

Големина на тркала:  26" Рам: HI TEN Челик ..
12.900 ден

ALPINA BUFFALO -10%
ALPINA BUFFALO     Големина на тркала / Број на брзини: ..
12.500 ден 11.250 ден

Рам: Челичен Вилушка: Челична/ Фиксна Рачки за кочници: Челична/ ПВЦ Кочница предна: В-..
7.500 ден

Рам: Челичен Вилушка: Челична/ Фиксна Рачки за кочници: Челична/ ПВЦ Кочница предна: В-Бреј..
7.500 ден

Рам: Челичен Вилушка: Челична/ Фиксна Рачки за кочници: Челична/ ПВЦ Кочница предна: В-Бреј..
7.500 ден

Големина на тркало: 16" Рам: Челик Вилушка: Челик Рачка за кочница: Челик / ПВЦ Предна кочница: ..
6.500 ден

Големина на тркало 26'' Број на брзини: 21 ..
12.900 ден

ALPINA SKELETON 24 -17%
  ГОЛЕМИНА НА ТРКАЛА / БРОЈ НА БРЗИНИ: 24"/18 РАМ: HI-TEN ČELIK ВИЛУШКА: HI TEN ČEL..
12.900 ден 10.710 ден

Loading...
Loading...
Loading...