Zefal

Прикажи:
Подреди по:
ЗЕФАЛ СУВО  МАСЛО ИДЕАЛНО ЗА ПОДМАЧКУВАЊЕ МЕТАЛНИ ЛНАЦИ  ЗАПЧАНИЦИ  КОШУЛИЦИ И С..
390 ден

ZEFAL MAX FP30 11 bar / 160 psi -50%
11 bar / 160 psi..
3.400 ден 1.700 ден

ZEFAL MAX FP60 12 bar / 174 psi -50%
12 bar / 174 psi..
3.690 ден 1.845 ден

Флексибилни и отпорни , ЗЕФАЛ пулс со  стаклени влакна е адаптирана за сите видови на велосипед..
590 ден

ЗЕФАЛ СПРЕЈ СВЕ ШТО ВИ ТРЕБА   ВО ЕДНО ПАКУВАЊЕ ОДМАСТУВАЧ,МАСЛО ЗА ПРОДИРАЊЕ,СРЕДСТВО З..
590 ден

ЗЕФАЛ  ВЕТ БИО  МАСЛО НАМЕНЕТО ЗА КОРИСТЕЊЕ ВО ВЛАЖНИ ОКОЛНОСТИ НАМЕНЕТ ЗА ПОДМАЧКУВ..
390 ден

..
390 ден

..
250 ден

..
250 ден

..
350 ден

..
300 ден

..
300 ден

Loading...
Loading...
Loading...