KMC

Прикажи:
Подреди по:
KMC MISSING LINK SRAM/SHIMANO 10 Нов
ЛИНК ЗА СПОЈУВАЊЕ НА ЛАНЕЦ  СРАМ ШИМАНО ЗА 10 БРЗИНИ..
490 ден

KMC MISSING LINK SRAM/SHIMANO 11 Нов
ЛИНК ЗА СПОЈУВАЊЕ НА ЛАНЕЦ  СРАМ ШИМАНО ЗА 11 БРЗИНИ..
490 ден

ЛИНК ЗА СПОЈУВАЊЕ НА ЛАНЕЦ  СРАМ ШИМАНО 7 ИЛИ 8 БРЗИНИ..
350 ден

ЛИНК ЗА СПОЈУВАЊЕ НА ЛАНЕЦ  СРАМ ШИМАНО 9 БРЗИНИ..
350 ден

KMC Z7 Нов
Модел: KMC Z7 За 7 брзини 1/2"-3/32" Број на линкови: 114 брза спојка Ширина: 7.3mm H..
590 ден

KMC Z8.1 Нов
Модел: KMC Z9 Hi-Performance За 9 брзини 1/2"-3/32" линкови: 114 брза спојка Ширина..
790 ден

KMC Z9 Нов
Модел: KMC Z9 Hi-Performance За 9 брзини 1/2"-11/128" линкови: 116 брза спојка Ширина..
1.490 ден

ЛАНЕЦ ЗА СИТЕ ЗАПЧАНИЦИ СО СЕДУМ БРЗИНИ..
350 ден

ЛАНЕЦ ЗА СИТЕ КАСЕТНИ  ЗАПЧАНИЦИ СО 7 БРЗИНИ..
400 ден

Loading...
Loading...
Loading...