Ресетирај
Цена
Брендови
Димензија на Тркало
Залиха

Детски


 
ALPINA BUFFALO FS DISC Големина на тркала / Број на брзини: 26''/18 Рам: HI TEN ЧЕЛИК Вилуш..
13.900 ден
Големина на тркало: 16" Рам: Челик Вилушка: Челик Рачка за кочница: Челик / ПВЦ Предна кочница: ..
7.500 ден
ALPINA HELIUM FS DISC Големина на тркала / Број на брзини: 26''/18 Рам: HI TEN ЧЕЛИК Вилушк..
13.900 ден
Големина на тркало / Број на брзини: 20"/6 Рам: HI TEN челик Вилушка: HI TEN челик фиксна 20" Гар..
10.900 ден
ALPINA SKELETON 24 -17%
  ГОЛЕМИНА НА ТРКАЛА / БРОЈ НА БРЗИНИ: 24"/18 РАМ: HI-TEN ČELIK ВИЛУШКА: HI TEN ČEL..
12.900 ден 10.710 ден
Едукативна играчка за деца на возраст од 2-5 години . Наизменично со туркање и одгурнување исклучив..
5.900 ден
BOOST JUPPI 16" Големина на тркало:  16" Рам:  Челик  Juppi Вилушка:  челик ..
7.500 ден
BOOSTER PLASMA 200 Големина на тркала / Број на брзини: 20"/6 Рам: HI TEN ЧЕЛИК Вилушка: HI-..
8.900 ден
IDEALEN ZA DECA SO VOZRAST OD  9 DO 13 GODINI GOLEMINA NA TRKALA / Broj NA  brzin..
9.200 ден
BOOSTER PLASMA 240 Големина на тркала / Број на брзини: 24"/18 Рам: HI TEN ЧЕЛИК Вилушка: HI..
10.500 ден
Detski velosiped  za vozrast od 5 - 8 godini / visina na dete od 110 - 135 cm    G..
8.300 ден
BOOSTER TURBO 200 Големина на тркала / Број на брзини: 20"/6 Рам: HI TEN ЧЕЛИК Вилушка: HI-T..
8.900 ден
Loading...
Loading...
Loading...