Ресетирај
Цена
Брендови
Димензија на Тркало
Димензија на Рам
Залиха

Polar

POLAR SONIC FS DISK 26" 2022 Нов
POLAR SONIC FS DISK 26" големина на тркала број на брзини: 26" / 18 РАМКА : HI-TEN ČELIK ВИЛ..
18.900 ден
POLAR SONIC FS DISK 26" 2022 Нов
POLAR SONIC FS DISK 26" големина на тркала број на брзини: 26" / 18 РАМКА : HI-TEN ČELIK ВИЛ..
18.900 ден
POLAR STRADA 28" 2022 Нов
POLAR STRADA     Голеина на тркала / Бр. брзини: 28" / 7     Рам: AL..
26.900 ден
    POLAR WIZARD 2.0     Големаина на тркало/Број на брзини: 26'' /..
20.900 ден
POLAR WIZARD 2.0     Големаина на тркало/Број на брзини: 26'' / 18   &n..
20.900 ден
    POLAR WIZARD 3.0     Големаина на тркало/Број на брзини: 26''..
17.900 ден
POLAR WIZARD 3.0     Големаина на тркало/Број на брзини: 26'' / 18   &n..
17.900 ден
Loading...
Loading...
Loading...