Ресетирај
Цена
Брендови
Димензија на Тркало
Димензија на Рам
Залиха

Polar

МОДЕЛl: Polar Alaska 26 ALU 6061 ГОЛЕМИНА НА ТРКАЛА: 26" БРОЈ НА БР..
26.900 ден
POLAR ALASKA 24 DISK Големина на тркала / број на брзини: 24"/21 Рам: ALUMINUM Амортизер: Z..
25.900 ден
POLAR ATHENA Големина на тркало/Број на брзини: 700C / 21 Рам: ALUMINUM 6061 Вилушка: ZOOM ..
24.900 ден
POLAR ATHENA Големина на тркало/Број на брзини: 700C / 21 Рам: ALUMINUM 6061 Вилушка: ZOOM ..
24.900 ден
POLAR ATHENA Рачки за менување SHIMANO ST EF 41/7 ..
22.900 ден
FORESTER COMP LADY   Големина на тркало: 28" Број на брзини: 24 Рам: ALU Вилошка: ZO..
27.900 ден
FORESTER COMP   Големина на тркало: 28" Број на брзини: 24 Рам: ALU Вилошка: ZOOM АМ..
27.900 ден
FORESTER COMP   Големина на тркало: 28" Број на брзини: 24 Рам: ALU Вилошка: ZOOM АМ..
27.900 ден
FORESTER COMP   Големина на тркало: 28" Број на брзини: 24 Рам: ALU Вилошка: ZOOM АМ..
27.900 ден
  Големиниа  на тркала/ бр на брзини: 28" / 24 Рам: ALUMINUM Вилјушка: SUNTOUR NEX H..
40.900 ден
POLAR GRAZIA 6S 26" Големина на тркала/Број на брзини: 26"/ 6 ..
21.900 ден
Големина на тркала:  26" Рам: HI TEN Челик Вилушка:..
18.900 ден
Loading...
Loading...
Loading...