Ресетирај
Цена
Брендови
Димензија на Тркало
Димензија на Рам
Залиха

Polar

BOOSTER GALAXY 26" Mech-Disc -38%
МОДЕЛ Booster Galaxy 2023 ГОЛЕМИНА НА ТРКАЛО: 26" БРОЈ А БРЗИНИ 3x6  18sp РАМ: Hi Ten ..
16.900 ден 10.500 ден
BOOSTER GALAXY 26" Mech-Disc -38%
МОДЕЛ Booster Galaxy 2023 ГОЛЕМИНА НА ТРКАЛО: 26" БРОЈ А БРЗИНИ 3x6  18sp РАМ: Hi Ten ..
16.900 ден 10.500 ден
BOOSTER GALAXY 26" V - BRAKE -39%
МОДЕЛ Booster Galaxy 2023 ГОЛЕМИНА НА ТРКАЛО: 26" БРОЈ А БРЗИНИ 3x6 РАМ: Hi Ten Čelik ВИЉ..
14.900 ден 9.100 ден
BOOSTER GALAXY 26" V - BRAKE -39%
МОДЕЛ Booster Galaxy 2023 ГОЛЕМИНА НА ТРКАЛО: 26" БРОЈ А БРЗИНИ 3x6  18sp РАМ: Hi Ten ..
14.900 ден 9.100 ден
BOOSTER GALAXY 26" V - BRAKE -39%
МОДЕЛ Booster Galaxy 2023 ГОЛЕМИНА НА ТРКАЛО: 26" БРОЈ А БРЗИНИ 3x6 РАМ: Hi Ten Čelik ВИЉ..
14.900 ден 9.100 ден
BOOSTER TURBO 240 24" 2023 -36%
IDEALEN ZA DECA  SO VOZRAST OD  9 DO 13 GODINI GOLEMINA NA TRKALA / Broj NA  brzini:..
12.900 ден 8.200 ден
BOOSTER TURBO 240 24" 2023 -36%
IDEALEN ZA DECA  SO VOZRAST OD  9 DO 13 GODINI GOLEMINA NA TRKALA / Broj NA  brzini:..
12.900 ден 8.200 ден
BOOSTER TURBO 240 24" 2023 -36%
IDEALEN ZA DECA  SO VOZRAST OD  9 DO 13 GODINI GOLEMINA NA TRKALA / Broj NA  brzini:..
12.900 ден 8.200 ден
BOOSTER TURBO 240 24" 2023 -36%
IDEALEN ZA DECA  SO VOZRAST OD  9 DO 13 GODINI GOLEMINA NA TRKALA / Broj NA  brzini:..
12.900 ден 8.200 ден
IDEAL CONDOR GREEN 20"6 БРЗИНИ ШИМАНО Нов
РАМКА               Hardtail 20, Hi-Ten ГОЛЕ..
14.900 ден
IDEAL CONDOR PURPLE  20"6 БРЗИНИ ШИМАНО Нов
РАМКА               Hardtail 20, Hi-Ten ГОЛЕ..
14.900 ден
IDEAL CONDOR RED 20"6 БРЗИНИ ШИМАНО Нов
РАМКА               Hardtail 20, Hi-Ten ГОЛЕ..
14.900 ден
Loading...
Loading...
Loading...