Ресетирај
Цена
Брендови
Залиха

Кациги

POLISPORT BIRDY 44-48 cm Нов
Детска кацига POLISPORT BIRDY XXS За обем на глава: 44-48 см (XXS) Материјал: ПВЦ / Стиропор ..
1.390 ден
Polisport Blast кацига · Вклучува визир · Агресивен стил · Удобна   Стандарди:..
1.790 ден
POLISPORT CHEETAH 46-53 cm Нов
Детска кацига POLISPORT CHEETAH XS За обем на глава: 46-53 см (XS) Материјал: ПВЦ / Стиропор ..
1.590 ден
Повеќе инфо на https://www.polisport.com/en/bicycle/products/cycling-helmets/e3/?id=72&pid=1191..
3.500 ден
Детска кацига POLISPORT ELEPHANT XXS За обем на глава: 44-48 см (XXS) Материјал: ПВЦ / Стиропо..
1.390 ден
Детска кацига POLISPORT GUPPY XXS За обем на глава: 44-48 см (XXS) Материјал: ПВЦ / Стиропор ..
1.390 ден
POLISPORT NEVER GROW UP 44-48 cm Нов
Детска кацига POLISPORT NEVER GROW UP XXS За обем на глава: 44-48 см (XXS) Материјал: ПВЦ / Ст..
1.390 ден
Големини M(52-58cm) и Л(59-63цм)..
2.900 ден
Големини M(52-58cm) и Л(59-63цм)..
2.900 ден
POLISPORT PUTTERFLY 46-53 cm Нов
Детска кацига POLISPORT GUPPY XS За обем на глава: 46-53 см (XS) Материјал: ПВЦ / Стиропор ..
1.590 ден
Повеќе инфо на https://www.polisport.com/en/bicycle/products/cycling-helmets/twig/?id=72&pid=40..
3.500 ден
POLISPORT URBAN RADICAL 55-58 Нов
Детска кацига POLISPORT URBAN RADICAL S За обем на глава: 55-58 см (S) Материјал: ПВЦ / Стироп..
1.690 ден
Loading...
Loading...
Loading...