Ресетирај
Цена
Брендови
Залиха

Пумпи

11 bar / 160 psi..
3.400 ден
12 bar / 174 psi..
3.690 ден
МОДЕЛ: Giyo миниi GP-93 ТЕЛЕСКОПСКА ПУМПА МАТЕРИЈАЛ: 6063 АЛУМИНИУМ ВЕНТИЛ ДВОСТРАН&nbs..
990 ден
     Модел: Giyo Мини GP-0411      телескопски пумпа  ..
490 ден
     Модел: GF-042C Giyo      Ножна пумпа со МАНОМЕТАР &nb..
1.490 ден
Модел: Giyo мини GP-04S      Материјал: ПВЦ      ѕивана : ..
4.900 ден
     Модел: GF-44 Giyo      Ножна пумпа    ..
1.190 ден
     Модел: Giyo мини GP-76C      Телескопска пумпа  ..
1.190 ден
    Модел: Giyo Мини GP-77      телескопски пумпа   &..
590 ден
     Модел: Giyo мини GP-91      Со манометар   ..
790 ден
     Модел: Giyo мини GP-961      телескопски пумпа  ..
690 ден
     Модел: Giyo Мини GP-04      Tелескопски пумпа  &..
490 ден
Loading...
Loading...
Loading...