Ресетирај
Цена
Категории
Брендови
Залиха

Додатоци

..
390 ден
..
390 ден
Тежина на дете: 9-22 кг Тежина на седиштето: 3,13 кг Безбедност: - 3 точки на сигурносни затег..
3.150 ден
Одличен бидон за секојдневна употреба. Неумирисувачка пластика (BPA FREE)  категорија 4..
250 ден
Состав - ПВЦ Лесен за монтажа (tool free) Димензија на тркало: 28"..
890 ден
Состав - ПВЦ Лесен за монтажа (tool free) Се монтира на рам и одговара за сите типови на велосипед..
390 ден
  - Заден трепкач - Црвен - 5 ЛЕД диоди - 2 функции ..
390 ден
Детски кратки ракавици..
590 ден
Кратки тенки ракавици..
590 ден
ЗЕФАЛ СУВО  МАСЛО ИДЕАЛНО ЗА ПОДМАЧКУВАЊЕ МЕТАЛНИ ЛНАЦИ  ЗАПЧАНИЦИ  КОШУЛИЦИ И С..
390 ден
11 bar / 160 psi..
3.400 ден
12 bar / 174 psi..
3.690 ден
Loading...
Loading...
Loading...