Ресетирај
Цена
Брендови
Залиха

Менувачи

SHIMANO FD-5800 105 -36%
..
2.790 ден 1.790 ден
SHIMANO FD-5801 105 -36%
..
3.290 ден 2.090 ден
SHIMANO FD-6800 ULTEGRA -37%
..
3.490 ден 2.190 ден
SHIMANO FD-8025 H 2X11 -35%
..
3.490 ден 2.270 ден
SHIMANO DEORE FD-M610/615 34.9  TOP SWING..
1.510 ден
SHIMANO FD-M675 SLX 34,9  TOP SWING..
1.800 ден
SHIMANO FD-M7025 H SLX -35%
..
2.690 ден 1.750 ден
SHIMANO FD-M7025 L SLX -35%
..
2.690 ден 1.750 ден
SHIMANO FD-M8000 H 3X11 -35%
..
3.490 ден 2.270 ден
SHIMANO FD-M8020 H 2X11 -35%
..
3.490 ден 2.270 ден
SHIMANO FD-R9100 DURA ACE -37%
..
9.490 ден 5.990 ден
За сите 6 и 7 брзински касети  и одговара скоро на сите рамки..
550 ден
Loading...
Loading...
Loading...