Ресетирај
Цена
Брендови
Залиха

Ланци

KMC MISSING LINK SRAM/SHIMANO 10 Нов
ЛИНК ЗА СПОЈУВАЊЕ НА ЛАНЕЦ  СРАМ ШИМАНО ЗА 10 БРЗИНИ..
490 ден
KMC MISSING LINK SRAM/SHIMANO 11 Нов
ЛИНК ЗА СПОЈУВАЊЕ НА ЛАНЕЦ  СРАМ ШИМАНО ЗА 11 БРЗИНИ..
490 ден
ЛИНК ЗА СПОЈУВАЊЕ НА ЛАНЕЦ  СРАМ ШИМАНО 7 ИЛИ 8 БРЗИНИ..
350 ден
ЛИНК ЗА СПОЈУВАЊЕ НА ЛАНЕЦ  СРАМ ШИМАНО 9 БРЗИНИ..
350 ден
KMC Z7 Нов
Модел: KMC Z7 За 7 брзини 1/2"-3/32" Број на линкови: 114 брза спојка Ширина: 7.3mm H..
590 ден
KMC Z8.1 Нов
Модел: KMC Z9 Hi-Performance За 9 брзини 1/2"-3/32" линкови: 114 брза спојка Ширина..
790 ден
KMC Z9 Нов
Модел: KMC Z9 Hi-Performance За 9 брзини 1/2"-11/128" линкови: 116 брза спојка Ширина..
1.490 ден
..
790 ден
LANEC ZA  9FAZ  SHIMANO..
1.600 ден
..
1.800 ден
..
2.090 ден
ЛАНЕЦ ЗА СИТЕ ЗАПЧАНИЦИ СО СЕДУМ БРЗИНИ..
350 ден
Loading...
Loading...
Loading...