Ресетирај
Цена
Брендови
Залиха

Касети

SHIMANO CS-HG200-7 11-28T -22%
..
890 ден 690 ден
SHIMANO CS-HG200-9  11-34 -25%
Редослед на забци: 11-13-15-17-20-23-26-30-34..
1.790 ден 1.350 ден
SHIMANO CS-HG300 11-34T -25%
..
1.790 ден 1.350 ден
Редослед на забци: 11-13-15-18-2-24-28..
990 ден
..
1.390 ден
SHIMANO CS-HG50-10  11-36 -26%
Редослед на забци: 11-13-15-17-19-21-24-28-32-36..
3.290 ден 2.450 ден
..
690 ден
..
790 ден
Loading...
Loading...
Loading...