Ресетирај
Цена
Брендови
Димензија на Тркало
Залиха

Гуми

Димензии: -700х28 -700х32 -700х37 -700х42 -700х47..
1.600 ден
CONTINENTAL CONTI TUBE 28" Нов
28X1.5-1.75 FV..
350 ден
CONTINENTAL CONTITUBE CROSS 28 42MM Нов
622/700X25-35 FV 42mm..
350 ден
CONTINENTAL CONTITUBE CROSS 28 60MM Нов
622/700X25-35 FV 60MM..
350 ден
Димензии 28x2.2..
1.600 ден
Димензиии 700х35C..
1.290 ден
Димензии 700х42C..
1.290 ден
26x2.4 29x2.4..
1.600 ден
..
2.500 ден
29x2.2..
1.600 ден
29x2.2..
1.600 ден
CONTINENTAL SPORT CONTACT Нов
Димезии: -26х1.6 -700х32 -700х42..
1.600 ден
Loading...
Loading...
Loading...