Ресетирај
Цена
Брендови
Залиха

Волани

ergonomski dizajn materijal: kraton / gel dve gustinI/tvrdina kraton-gumi dolžina: 125mm ..
290 ден
ergonomski dizajn materijal: kraton / gel dve gustini na tvrdost kraton-gumi dužina: 125mm ..
290 ден
Грипови за сите видови на волани. Затегнување од едната страна против пролизгување...
490 ден
Грипови за сите видови на волани. Затегнување од двете страна против пролизгување...
690 ден
Штелување на агол од 80° до 130° За волан ∅25,4мм..
890 ден
АЛУМИНИУМСКИ СТЕМ  ДИМЕНЗИЈА  A-HEAD 1-1/8 TDS-C419A ЦРНА  ДОЛЖИНА 105 mm..
850 ден
Loading...
Loading...
Loading...