Ресетирај
Цена
Категории
Брендови
Димензија на Тркало
Залиха

Делови и Компоненти

· compatible with 9-speed, long cage · Shimano Shadow RD-Design · 2 Teflon coated connection pins ..
3.690 ден
..
690 ден
SHIMANO SL-M780 XT 3X10..
6.650 ден
..
890 ден
..
990 ден
..
1.390 ден
160MM 180MM CENTER LOCK..
1.290 ден
160MM 180MM 6-BOLT..
1.290 ден
..
2.390 ден
SHIMANO ST-EF65 3X8 -25%
SALTERI ST-EF65 3X8..
2.600 ден 1.950 ден
За тркала 27.5" ДИСК носач за диск: Post Mount ( PM ) 100mm  ОД  1-1/8" ( 28.6m..
5.900 ден
ПЛАСТИЧНИ ПЕДАЛИ VP..
290 ден
Loading...
Loading...
Loading...