Ресетирај
Цена
Брендови
Димензија на Тркало
Залиха

Детски


 
Рам: Челичен Вилушка: Челична/ Фиксна Рачки за кочници: Челична/ ПВЦ Кочница предна: В-..
6.500 ден
Рам: Челичен Вилушка: Челична/ Фиксна Рачки за кочници: Челична/ ПВЦ Кочница предна: В-Бреј..
6.700 ден
Рам: Челичен Вилушка: Челична/ Фиксна Рачки за кочници: Челична/ ПВЦ Кочница предна: В-Бреј..
6.900 ден
Големина на тркало: 16" Рам: Челик Вилушка: Челик Рачка за кочница: Челик / ПВЦ Предна кочница: ..
6.500 ден
ALPINA SKELETON 20 Нов
Големина на тркало / Број на брзини: 20"/6 Рам: HI TEN челик Вилушка: HI TEN челик фиксна 20" Гар..
10.900 ден
ALPINA SKELETON 24 -10%
  ГОЛЕМИНА НА ТРКАЛА / БРОЈ НА БРЗИНИ: 24"/18 РАМ: HI-TEN ČELIK ВИЛУШКА: HI TEN ČEL..
11.900 ден 10.710 ден
Големина на тркало: 16" Рам: Челик Вилушка: Челик Рачка за кочница: Челик / ПВЦ Предна кочница: ..
6.500 ден
Едукативна играчка за деца на возраст од 2-5 години . Наизменично со туркање и одгурнување исклучив..
5.900 ден
IDEALEN ZA DECA SO VOZRAST OD  9 DO 13 GODINI GOLEMINA NA TRKALA / Broj NA  brzin..
9.200 ден
Detski velosiped  za vozrast od 5 - 8 godini / visina na dete od 110 - 135 cm    G..
8.300 ден
Големина на тркала / број на брзини: 24"/21 Рам: 7005 ALUMINUM Вилушка: SUNTOUR XCT-JR 24" Гарнит..
19.900 ден
Големина на тркало / Број на брзини: 20"/6 Рам: HI TEN челик Вилушка: HI TEN челик фиксна 20" Гар..
10.900 ден
Loading...
Loading...
Loading...