Ресетирај
Цена
Брендови
Димензија на Тркало
Димензија на Рам
Залиха

Polar


 
POLAR GRAZIA 26" kontra Нов
Големина на тркала:  26" Рам: HI TEN Челик Вилушка:..
14.900 ден
POLAR GRAZIA 6S 28" Големина на тркала/Број на брзини: 28..
15.900 ден
POLAR GRAZIA 28" kontra Нов
Големина на тркала:  28" Рам: HI TEN Челик Вилушка:..
14.900 ден
POLAR ATHENA Големина на тркало/Број на брзини: 700C / 21 Рам: ALUMINUM 6061 Вилушка: ZOOM ..
21.900 ден
Рам: Челичен Вилушка: Челична/ Фиксна Рачки за кочници: Челична/ ПВЦ Кочница предна: В-..
7.500 ден
Рам: Челичен Вилушка: Челична/ Фиксна Рачки за кочници: Челична/ ПВЦ Кочница предна: В-Бреј..
7.500 ден
POLAR JUNIOR 18" 2020 Нов
Рам: Челичен Вилушка: Челична/ Фиксна Рачки за кочници: Челична/ ПВЦ Кочница предна: В-Бр..
7.900 ден
Рам: Челичен Вилушка: Челична/ Фиксна Рачки за кочници: Челична/ ПВЦ Кочница предна: В-Бреј..
7.500 ден
POLAR MADISON LADY Големина на рамка:  18,5" (47..
14.900 ден
POLAR MADISON MEN Големина на рамка:  20" (50cm)..
14.900 ден
    Големина на тркала / Број на брзини: 26"/21     Рам: HI-TEN Челик   &..
14.900 ден
POLAR MIRAGE COMP 29" Нов
    POLAR MIRAGE COMP 29"     Големина на тркало/Број на брзини: ..
26.900 ден
Loading...
Loading...
Loading...