Ресетирај
Цена
Брендови
Димензија на Тркало
Димензија на Рам
Залиха

Polar


 
POLAR ALASKA 24 DISK Големина на тркала / број на брзини: 24"/21 Рам: ALUMINUM Амортизер: Z..
21.900 ден
    POLAR APACHE     Големина на рам:  M (44cm) / L (48cm) / XL (52cm) ..
15.900 ден
    POLAR APACHE DISK         Големина на тркала / Број на брзини:..
18.900 ден
POLAR ATHENA Големина на тркало/Број на брзини: 700C / 21 Рам: ALUMINUM 6061 Вилушка: ZOOM ..
21.900 ден
POLAR BLIZZARD FS DISK Големина на тркало/број на брзини: 26''/21 Рам: ALUMINUM 6061 Аморти..
18.900 ден
POLAR EVEREST FS DISC Големина на тркала/Број на брзини: 26''/18 Рам: HI TEN ЧЕЛИК Вилушка..
13.900 ден
Големина на рам: L (50cm) / XL (53cm) Големина на тркала / Број н..
22.900 ден
Големина на рам: L (50cm) / XL (53cm) Големина на тркала / Број н..
22.900 ден
FORESTER PRO MAN Големина на тркала/Број на брзини: 28" / 24 Рам: ALUMINUM Вилушка: SUNTOU..
31.900 ден
POLAR GLIDER Рачки за менување SHIMANO ST-EF41-7 ..
18.900 ден
POLAR GLIDER MAN Големина на рамка:  L (48cm) / XL (52cm) ..
18.900 ден
POLAR GRAZIA 26" 6s Нов
POLAR GRAZIA 6S 28" Големина на тркала/Број на брзини: 26"/ 6 ..
15.900 ден
Loading...
Loading...
Loading...