Ресетирај
Цена
Категории
Брендови
Димензија на Тркало
Димензија на Рам
Залиха

Велосипеди

POLAR MIRAGE URBAN 29 Големина на тркало/Број на брзини: 29''/21 Рам: 6061  ALUMINUM Ви..
23.900 ден
Големина на тркало / Број на брзини: 20"/6 Рам: HI TEN челик Вилушка: HI TEN челик фиксна 20" Гар..
13.900 ден
Големина на тркало / Број на брзини: 20"/6 Рам: HI TEN челик Вилушка: HI TEN челик фиксна 20" Гар..
13.900 ден
POLAR MODESTY 24 Големина на тркала / Број на брзини: 24"/18 Рам: HI-TEN Челик Вилушка: HI-TEN ..
15.900 ден
POLAR MODESTY 24 Големина на тркала / Број на брзини: 24"/18 Рам: HI-TEN Челик Вилушка: HI-TEN ..
15.900 ден
POLAR MODESTY 24 Големина на тркала / Број на брзини: 24"/18 Рам: HI-TEN Челик Вилушка: HI-TEN ..
15.900 ден
POLAR MODESTY 26     Големина на рам:  16" (40cm)     Големин..
16.900 ден
    POLAR MODESTY 26     Големина на рам:  16" (40cm)  ..
16.900 ден
    POLAR MODESTY 26     Големина на рам:  16" (40cm)  ..
16.900 ден
    POLAR PRACTIC 10     Големина на тркало/ број на брзини: 20"/..
29.900 ден
POLAR PRACTIC 20 Големина на тркало/Број на брзини: 20"/7 Рам: ALUMINIJUM 20" Вилушка: HI-TE..
26.900 ден
POLAR PRACTIC 30 ·Големина на тркало/Број на брзини: 20"/6 ·Рам: ЧЕЛИК 20" ·Вилушка: HI-TEN..
21.900 ден
Loading...
Loading...
Loading...