Сервис

Работно време
ПОН-ПЕТ  12:00-20:00ч
САБ            12:00-18:00ч

Ценовник на сервисни услуги
КОМПЛЕТЕН СЕРВИС 1200 ден.
ОСНОВЕН СЕРВИС 600 ден.
ЗАМЕНА НА ГАРНИТУРА 250 ден.
ЗАМЕНА НА ПОГОН 300 ден.
ЗАМЕНА НА ВЕРИГА 300 ден.
ЗАМЕНА НА ЖИЦА И ЦЕНТР 200 ден.
ЦЕНТРИРАЊЕ НА БАНДАЖ 200 ден.
ЗАМЕНА НА ЗАБЧАНИК 200 ден.
ЗАМЕНА НА КОЛ ЗА СЕДЛО 150 ден.
ЗАМЕНА НА КОЧ. ПО ТРКА 250 ден.
ЗАМЕНА НА МЕНУВАЧ 300 ден.
ЗАМЕНА НА ПАК. ПО ТРКА 100 ден.
СОСТАВУВАЊЕ НА ВЕЛОСИП 2000 ден.
ЗАМЕНА НА ГЛИЦЕРИН ТРКАЛО 600 ден.
ЗАМЕНА НА СЕДЛО 150 ден.
РАБОТНА РАКА ЕДЕН ЧАС 800 ден.
ЗАМЕНА НА ПЕДАЛИ 100 ден.
ЗАМЕНА НА КОШУЛИЦА 1М 100 ден.
ЗАМЕНА НА РАЧКИ ЗА КОЧ 300 ден.
ЗАМЕНА НА САЈЛА 100 ден.
ЗАМЕНА НА СТЕМ 250 ден.
МОНТАЖА НА ВИЛУШКА 600 ден.
МОНТАЖА НА КИЛОМЕТРАЖА 150 ден.
НУЛТИ СЕРВИС НА ВЕЛОСИ 700 ден.
ЗАМЕНА ДЕЛ. РАМ НА РА 1500 ден.
ПЛЕТЕЊЕ НА ТРКАЛО 600 ден.
ПОДЕСУВАЊЕ НА БРЗИНИ 200 ден.
ПОДЕСУВАЊЕ КОЧ. ПО ТРК 100 ден.
ЗАМЕНА НА ЗАДНА ОСОВ. 200 ден.
ЗАМЕНА НА ПРЕДНА ОСОВ. 200 ден.
ПРОМЕНА НА ВНАТРЕШНА ПРЕДНА 50 ден.
ПРОМЕНА НА ВНАТРЕШНА ЗАДНА 100 ден.
ЧУВАЊЕ НА ВЕЛОСИПЕД ОД ДЕН 100 ден.
Loading...
Loading...
Loading...