Ресетирај
Цена
Брендови
Залиха

Предни Запчаници

ЗА 7-/8- БРЗИНИ   HG ЛАНЦИ · Звезди 42-32-22 запци (метални)· ·Курбла материјал  Ал..
2.490 ден
Материјал: aluminium, steel, composite Тежина:  990 gram (at 175mm incl. bottom bracket (4..
8.900 ден
SHIMANO FC-MT101 Е ПОГОН НАМЕНТ ЗА 9 ЗАБЧАНИЦИ ПОЗАДИ БРОЈ НА ЗАБЦИ  -  40-30-22T БР..
2.190 ден
OPTION 175MM, 30T 175MM, 32T..
6.290 ден
Големина на запчаници 42-34-24   170мм..
1.690 ден
Големина на запчаници 48-38-28   170мм..
1.690 ден
Loading...
Loading...
Loading...