Ресетирај
Цена
Брендови
Димензија на Тркало
Димензија на Рам
Залиха

Polar

POLAR ALASKA 24 DISK Големина на тркала / број на брзини: 24"/21 Рам: ALUMINUM Амортизер: Z..
23.900 ден
POLAR ALASKA 26" 2022 Нов
POLAR ALASKA 26 ГОЛ. НА ТРКАЛА / Број Брзини: 26" / 21 ГОЛЕМИНА  40см/16" РАМ: Aluminij..
24.900 ден
POLAR ALASKA 26" 2022 Нов
POLAR ALASKA 26 ГОЛ. НА ТРКАЛА / Број Брзини: 26" / 21 ГОЛЕМИНА  40см/16" РАМ: Aluminij..
24.900 ден
POLAR ATHENA Големина на тркало/Број на брзини: 700C / 21 Рам: ALUMINUM 6061 Вилушка: ZOOM ..
24.900 ден
POLAR ATHENA Големина на тркало/Број на брзини: 700C / 21 Рам: ALUMINUM 6061 Вилушка: ZOOM ..
24.900 ден
POLAR ATHENA Рачки за менување SHIMANO ST EF 41/7 ..
22.900 ден
FORESTER COMP   Големина на тркало: 28" Број на брзини: 24 Рам: ALU Вилошка: ZOOM АМ..
27.900 ден
FORESTER COMP LADY   Големина на тркало: 28" Број на брзини: 24 Рам: ALU Вилошка: ZO..
27.900 ден
FORESTER COMP   Големина на тркало: 28" Број на брзини: 24 Рам: ALU Вилошка: ZOOM АМ..
27.900 ден
FORESTER COMP   Големина на тркало: 28" Број на брзини: 24 Рам: ALU Вилошка: ZOOM АМ..
27.900 ден
  Големиниа  на тркала/ бр на брзини: 28" / 24 Рам: ALUMINUM Вилјушка: SUNTOUR NEX H..
37.900 ден
POLAR FORESTER PRO 28" 2022 Нов
  POLAR FORESTER PRO Големина на тркала/Број на брзини: 28" / 24 Рам: ALUMINUM Вилушка..
40.900 ден
Loading...
Loading...
Loading...